Szerződött szolgáltatók lemondása, módosítása a megrendelő részéről szolgáltatónként legfeljebb egy alkalommal és legfeljebb 1 hónappal az teljesítés előtt lehetséges. Amennyiben a lemondani vagy módosítani kívánt szolgáltató ennél szigorúbb feltételeket támaszt, úgy azon feltételeket kell alkalmazni.

A fenti kereten felüli lemondás, módosítás esetén szolgáltatónként és alkalmanként 10.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A teljes esemény, bármely indokkal történő időpont változása miatti átszervezés esetén alkalmanként 50.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A szolgáltatási díjak 50%-a előlegként, a megrendeléskor fizetendő, kivéve, ha a szolgáltató ennél szigorúbb feltételeket támaszt. Erről a TravelGOO! a megrendelés előtt tájékoztatást nyújt. A hátralék legkésőbb 3 nappal az esemény előtt fizetendő. A díjak a megrendelő lemondása esetén nem, vagy csak a megrendelőben meghatározott lemondási feltételek szerint téríthetők vissza.

A TravelGOO! legkésőbb 21 nappal az esemény előtt állhat el a szerződéstől, ez esetben már kifizetett díjak 3 napon belül vissszafizetendők a megrendelőnek.