HelyszínHogyan szervezünk?

Borvidéki csapatépítő – Haraszthy Pincészet

Hisszük, hogy csak olyan rendezvényt éri meg szervezni, amelyen mi magunk is szívesen részt vennénk, ezért szakmai csapatunk segít Önnek, hogy minden kívánságát meg tudja valósítani a kívánt eseményen. Unja a szokásos irodai megbeszéléseket? Mi olyan különleges tereket alakítottunk ki, ahol nyugodt környezetben tudja alakítani a dolgait, vagy exkluzív környezetben ünnepelni a jeles pillanatokat.

A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkal többről: kikapcsolódásról, változatos programokról, feledhetetlen élményekről. A csodás környezet remek hangulatot teremt. Az étterem pedig tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.

Hogy nyugodtan élvezhessék a pillanatot, mi a legapróbb részletekre is figyelünk, legyen szó a környezetről, a kiszolgálásról vagy éppen a gasztronómiáról.

Az étterem kapacitása 130 fő, ami hozzávetőlegesen 140-180 főre kiegészíthető. A pincészet parkolójában nagyjából 50 autó fér el kényelmesen. 

Tetszik a mediterrán borvidék? Szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.