Pexels képe a Pixabay -en  
Pexels képe a Pixabay -en  
1 Napos progtamterv2 Napos programtervBelföldi programokEz-az

Csapatépítő 2 napban

…teljes körű szervezéssel és lebonyolítással!

Élménydús, felejthetetlen, összekovácsoló programot keresel csapatod számára? Jó helyen jársz, mert nekünk az a küldetésünk, hogy olyan programokat és helyszínt találjunk, ami a leginkább megfelel a csapat számára!

Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban a csoport igényei szerint

Utazás: saját autóval, vagy kisbusszal, a létszám függvényében (minimum 10 fő).

Tervezett program

1. nap

Délelőtt túrával vagy játékos kincskereséssel egybekötött tájékozódási, egymást megismerő játék, mely erősíti a csapatmunkát. A program közben a résztvevők feladatokat oldanak meg, mellyel jobban megismerik az erdőt, környezetüket, önmagukat, és társaikat. Időtartama 2-3 órát vesz igénybe.

Ebéd, majd bejelentkezés a szállodába.

Délután tréningeket vezető partnerünk által fejlesztéssel egybekötött csapatépítés: indoor és outdoor játékos gyakorlatok, mely komoly fejlesztési fókusszal bírnak a következő kompetenciák terén: együttműködés, konfliktuskezelés, introveltált személyek aktiválása, extrovertáltak figyelmének mások felé irányítása, problémamegoldás, csoportos döntéshozatal, csapatkommunikáció, helyzetelemzés.

A program kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Az egymás ellen történő versengés úgy történik, hogy a csapatok pontokat gyűjtenek út közben, ezeket a feladatok megoldásával szerezhetik meg, illetve a meglévő pontok kockáztatásával, meg is sokszorozhatják azokat, de ugyanakkor el is veszíthetik őket.

A végén a legtöbb pontot összeszedő csoport nyer. A csapatokat animátorok kísérik és segítik a feladatok megoldásában, ellenőrzik a szabályos megoldásokat, számolják a pontokat és kivédik az eltévedés lehetőségét. Kis létszámnál egy csoportban is lehet menni, ilyenkor a résztvevők egymást segítik a feladatok elvégzésében.

Ezt követően szabadidő, wellness, majd vacsora a szálloda éttermében, majd kötetlen beszélgetés. Igény esetén zene, karaoke a  szálloda különtermében.

 

2. nap

Reggeli után rövid wellness, majd kicsekkolás a szállodai szobákból. Délelőtt játékos, kreatív csapatépítő feladatok, majd utazás haza. Igény esetén ebéd a helyszínen, vagy útközben.

Ajánlott helyszínek:

1. Pilis és környéke, szállás Visegrádon vagy a Szentendrei szigeten 
2. Mátra, szállás Mátrafüreden 
3. Őrség, szállás Apátistvánfalva
Országos lefedettség az ügyfelek igényeihez igazodva.

Érdekelne egy két napos, komplett csapatépítő?

Ajánlatért keress minket itt, vagy a hello@travelgoo.hu e-mail címen!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.