2 Napos programtervBelföldi programok

Csapatépítő a Balaton északi partján

Cégük vezetése és munkatársai tudják, hogy a hatékony csapatmunka elengedhetetlen a vállalkozás sikeréhez. Éppen ezért szeretnénk bemutatni Önöknek egy különleges és inspiráló lehetőséget, amely segít megerősíteni a csapat összetartását és fejleszti a kommunikációt.

A varázslatos Badacsony környékén megrendezett 2 napos csapatépítő programunk célja, hogy egyedi és izgalmas kihívásokkal összekovácsolja a csapatot, miközben átélhetik a Balaton festői szépségét és a környező természeti látnivalókat.

Az esemény során számos változatos és érdekes programlehetőséget kínálunk. Az aktív túrák és kalandos tevékenységek a Badacsony-hegyen, ahol a csapat összehangoltan dolgozhat és együttműködhet a feladatok megoldásában. Emellett számos csapatépítő játék és kihívás várja a résztvevőket a gyönyörű környezetben. Vitorlázási lehetőség is adódik a Balatonon, ahol a csapatmunka és az együttműködés fokozott jelentőséggel bír.

A szállás és a vendéglátás kiemelkedő színvonalon biztosított, hogy a résztvevők teljesen fókuszálhassanak a csapatépítő tevékenységekre. Tapasztalt trénerek és facilitátorok segítenek a program irányításában, és támogatást nyújtanak a csapatnak a legjobb eredmények eléréséhez.

A Badacsony környéke gazdag természeti és kulturális értékekben, amelyek egyedülálló lehetőségeket kínálnak a csapatépítéshez. A lenyűgöző táj, a helyi borvidékek és a kulturális látnivalók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy emlékezetes és eredményes programot nyújtsunk.

Az időtartam és a helyszín lehetővé teszi, hogy a csapat mélyebb kötelékeket alakítson ki egymással, és fejlessze a kommunikációt. A közös kihívások és élmények segítenek megerősíteni a csapatmunka erejét és elősegítik a problémamegoldó képességek fejlődését.

Szállás egy 4 csillagos superior, Balatonra panorámás wellness szállodában. A fantasztikus programok mellett kikapcsolódhatunk a szálloda szolgáltatásait igénybe véve illetve élvezhetjük a kulináris élményeket borkóstolós, autentikus pincelátogatással.

5 TÉTELES BORKÓSTOLÓ sajtválogatással a szálloda saját pincéjében

Tárlatvezetéssel egybekötött pincelátogatás a Festetics Helikon Taverna Múzeumban, az éttermünk alatt található 200 éves Festetics pincében.

LATE NIGHT WELLNESS

Zártkörű wellness részleg használat 21 órától különleges, szórakoztató szaunaprogramokkal profi szauna mester vezetésével.

LÖVÉSZET EGY KÖZELI SPORTLŐTÉREN

Szakemberek segítségével, kulturált körülmények között gyakorolható a sörétlövészet repülő agyaggalambra, valamint mozgó fémnyúlra. Távcsöves golyós fegyverrel mozgólövészet futóvaddisznóra, 100 m-es távlövészet róka céltáblára vagy a résztvevők

kipróbálhatják a pisztolylövészetet. A program rossz idő esetén is megtartható.

BARLANGTÚRA EGY KÖZELI BARLANGBAN

SÉTAHAJÓZÁS

Egy szépen felújított nosztalgia sétahajóval a Keszthelyi-öbölben.

KARAOKE – DISCO EST

Egy gyönyörű rendezvényteremben, mely saját kiszolgáló pulttal rendelkezik, hangszigetelt, a fergeteges bulik ideális helyszíne. DJ profi fény és hangtechnikával.

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.