2 Napos programtervBelföldi programok

Csapatépítő a Balaton környékén egy szőlőbirtokon

Utazás saját autókkal, vagy bérelt kisbusszal
Ideális 10-25 fő között

A hatékony csapatmunka kulcsfontosságú egy vállalkozás sikeréhez. Most szeretnénk bemutatni Önöknek egy különleges és inspiráló lehetőséget, amely segít megerősíteni a csapat összetartását és fejleszti a kommunikációt.

Az agriturismo, azaz vidéki-stílusú szőlőbirtokon megrendezett csapatépítő programunk célja, hogy egyedülálló élményekkel gazdagítsa a résztvevők tapasztalatait, miközben gyönyörködhetnek a balatoni tájban és a természet közelségében pihenhetnek.

A szállást kis házakban biztosítjuk, amelyek a szőlőbirtok varázslatos környezetébe épültek. Az elbűvölő szálláshelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy teljes mértékben élvezzék a vidéki nyugalmat és kényelmet. Privát wellness lehetőséget nyújtanak a pihenésre és regenerálódásra, a csapatépítő program intenzív tevékenységei között.

Számos érdekes és interaktív programlehetőséget kínálunk. A szőlőbirtokon történő séta és a szőlészeti tevékenységekbe való bekapcsolódás lehetőséget ad a csapatnak, hogy közelebbről megismerje az itt folyó munkát és együttműködve alkothassanak. Emellett csapatépítő feladatok és játékok segítenek erősíteni a csapatot és fejleszteni a problémamegoldó képességeket.

Az agriturismo vendéglátása kiemelkedő minőséget biztosít, ahol a helyi termékekből készült ételek és a kiváló borok egyedi ízével kényeztetik a résztvevőket. A csapatépítő programot tapasztalt trénerek irányítják, akik segítenek a csapatnak a legjobb eredményeket elérni és összekovácsolódni.

A szőlőbirtokon történő csapatépítő program időtartama lehetővé teszi, hogy a résztvevők valódi kötelékeket alakítsanak ki egymással, miközben élvezik helyi természetközeli hangulatot.

Szállás egy saját wellnessel rendelkező gyönyörű, vidéki rusztikus villa kis házikóiban.

A birtokon 5 és fél hektáron, több közösségi pont is található: petanque pálya, tűzrakó hely és kültéri kandalló, illetve gyümölcsös és lugas; ezek tökéletesek az elvonulásra.

PROGRAM (2 nap / 1 éj)
Főzőiskola a birtokon:
  • saját készítésű ételek ebédre, vacsorára
  • díjnyertes séfek vezetésével
E-Bike elektromos bicikli kölcsönzés teljes napra:
  • teljes felszereléssel, felelősség- és balesetbiztosítással
  • igény szerint saját vezetővel
Hőlégballonozás:
  • repülés a Balaton felett 8 és 16 fős hőlégballonban
Jógaóra:
  • szakképzett jógatanárral
  • jó idő esetén a birtok medencéje körül, gyönyörű panorámával
  • rossz idő esetén külön teremben
Vitorlázás a Balatonon:
  • vitorlázás 12 fős hajókban

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.