Helyszín

Csapatépítő a Móri Borvidék szívében

Paulus Bormúzeum Étterem

Mesebeli vintage környezet, ami egészen az 1700-as évekig repít vissza. Ideális helyszín családi, baráti, céges rendezvények, legény- és leánybúcsúk, esküvői vacsorák és a vacsora utáni zenés-táncos party-k lebonyolítására.

Éttermünk 120 férőhelyes belső térrel, három étteremrésszel, hatalmas táncparkettel és egy 60 férőhelyes terasszal áll rendelkezésetekre. Színvonalas catering remek ételekkel és borokkal.

A Paulus Bormúzeum Étterem , mint helyszín kicsit másabb, zártabb, de hangulatában rendkívül egyedi. A hangulatos helyszínen különleges ételekkel, fantasztikus Paulus borokkal, házi italkölteményekkel, kedves és segítőkész személyzettel állunk vendégeink rendelkezésére.

Borkóstoló

Szakmai borkóstoló vagy csak a borok iránt érzett kíváncsiság? Nálunk mindenki annyit kap a bor mellé járó tudásból, amennyire szomjazik.

Szívesen beavatjuk vendégeinket a borkészítés és kóstolás rejtelmeibe. Kóstolósoraink választástól függően 4-6 fajta bort tartalmaznak.

Borebéd és borvacsora

Egy izgalmas fogásokkal és borokkal teli gasztroutazás: a különleges menüsor fogásai tökéletesen harmonizálnak a díjnyertes borokkal.

A sommelier magával ragadó stílusban ismerteti meg a részvevőkkel a borokat, a gasztronómiai párosításokat és a Móri Borvidéket.

Boros csapatépítő

Egyedi céges rendezvény – távol az irodától… bor mellett.

Egy csapatépítő attól lesz sikeres, hogy a csapat tagjai megismerik egymást és kialakulnak azok a kötődések, kapcsolatok, amelyekre később a hatékony munkahelyi együttműködés épül. És hogyan lehet jobban megismerni egymást, mint egy pohár bor mellett…?

Céges évzáró és karácsonyi parti

Egy évzáró rendezvény remek lehetőséget nyújt arra, hogy a vezetők és a munkatársak egy kötetlen környezetben értékeljék és pozitív érzésekkel zárják az évet.

Felkeltette a helyszín az érdeklődésed, szeretnél egy árajánlatot?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.