2 Napos programtervKülföldi programok

Csapatépítő Brnoban

Utazás egyénileg autóval, vagy bérelt kisbusszal.
Ideális létszám: 10 főtől

Brno (Brünn), Csehország második legnagyobb városa, Morvaország fővárosa számtalan látnivalójával, kitűnő elhelyezkedésével, autentikus cseh éttermeivel, sörözőivel, kompakt, nagyvárosias belvárosával egyre előkelőbb helyet tölt be a magyar turisták körében is. A Budapestről 300 km-re fekvő várost végig autópályán, pár óra alatt elérjük, ideális kiránduló célpont akár 2 napban is.

Ha célja, hogy csapatát erősebbé és összetartóbbá formálja, akkor jó helyen jár! Nem csupán egy átlagos csapatépítő eseményt kínálunk, hanem egy valódi élményt és kalandot, amelynek emlékét örömmel fogják megőrizni.

Célunk, hogy inspiráljuk és fejlesszük a csapatmunka készségeit, miközben szórakoztató és interaktív kihívásokat biztosítunk. A program során változatos feladatokkal és játékokkal teszteljük a résztvevők kommunikációs képességeit, problémamegoldó képességüket és együttműködési készségeket.

Különböző programok közül van lehetőség választani annak függvényében, hogy a csapatot mennyire érdekli a helyi sör, alkalom nyílik sörgyár látogatásra, vagy a belvárosban sörvillamosozni. Ha aktívabb a csapat, többfajta lehetőség is van a környéket felfedni, lehet kombinálni a kirándulással, barlanglátogatással, vagy hajózással a Vodni Nádrz tavon.

Időtartam: 2 nap 1 éj, de igény szerint lehet 3 nap 2 éj is.

Utazás privát autóbusszal

Első nap:

Érkezés a déli órákban Brnóba, ahol egy közös ebéddel indul a nap a legendás Hotel Pegas étterembe, ahol egyben az étterem saját sörét is megkóstoljuk.

Ezt követően a város Főterén sörvillamosra szállunk, amin  a StaroBrno sörgyár remek termékeiből fogyaszthatunk. Az egy órás programot követően rövid városnézés következik, majd a csapat elfoglalja a szállást. Ezt követően kezdődik egy felejthetetlen sörtúra, ahol a város több sörfőzdének termékeit is megkóstoljuk. Az estét a StaroBrno sörgyár éttermében zárjuk, közös vacsorával, sörözéssel. 

A sörvillamos program tartalmazza a korlátlan sörfogyasztást és nagyon egyedi dolognak számít.

 

Második nap:

A – opció:

Autóbusszal kimegyünk a Brno melletti Vodni Nádrz tóhoz, majd elhajózunk a Veveri várhoz. A Veveri vár megtekintése után szabadprogram, majd a program után indulás haza.

 

B opció:

Morva-Karszt, Punkva-barlang, Macocha-szakadék.

Látogatás a cseppkőbarlangba majd hajózás a barlang mélyén lévő folyóban. Ezt követően indulás haza.

C opció:

Porta Coeli kolostor meglátogatása, majd a kolostorban lévő sörfőzdébe is bevezetést kaphatnak. Exkluzív sörfőzde látogatás és sörkóstolás.

 

 

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.