Outdoor csapatépítő tréning

Az outdoor csapatépítő tréning olyan együttműködést támogató csoportos feladatokból illetve szellemi – fizikai kihívásokból áll, ahol a csapattagoknak lehetőségük van tapasztalati úton megismerni egymást és működésüket. A feladatok megoldása alatt közös erősségeikre építenek és megtanulják a bizalom, a feladatmegosztás és egymásra támaszkodás fontosságát.

Eco Tréningek

Rengeteg kutatás bizonyítja a természetben töltött idő jótékony hatását. Akár egyetlen erdőben töltött nap is hatással van a fizikai és mentális energiánkra, érzelmeinkre.  A lelassult, meghitt környezet, a természethez való kapcsolódás és sok közös gyakorlat segíti egymás jobb megismerését, a csapattagok összekovácsolódását, és a hatékony együttműködés kialakítását.

Az outdoor csapatépítő tréning alatt a csapatnak szüksége van egymásra támaszkodni egy kötélpályán, szintézisre jutni a feladatokban, közös döntéseket hozni a siker érdekében, kiállni a próbatételeket, tájékozódni és rejtvényeket megoldani egy túlélő túrán, kijutni az erdő fogságából, személyre, csoportra szabott tematikus programban bizonyítani a csapat erejét, vagy akár a nap végén hangulatos közös vacsorát főzni az erdőben.

Érdekel az erdei csapatépítő?

Ajánlatért érdeklődj itt!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.