Belföldi programok

Nordic Walking oktatás

A jelenlegi pandémiás helyzetben a kültéri programok lettek előtérbe helyezve. Nem hiába egyre népszerűbbek, kint a szabadban számos program szervezésére van lehetőségünk. Mindegyik évszaknak megvan a maga hangulata. És valljuk be, egy szuper csapattal a szórakozás és a jó hangulat garantált.

Sportos kis csapat vagytok? Érdekelnek az új dolgok? Akkor Nektek a Nordic Walking oktatást és túrázást ajánljuk! Álljatok fel a számítógép elől és irány a természet! Szívd magadba az energiát és Nordic Walkingozz a testi és lelki egészségedért.

Mi is az a Nordic Walking?

A nordic walking alapja az úgynevezett diagonál, vagyis átlós lépés, mely nem egyszerű séta, hanem sportos gyaloglás két speciális bottal, mely sokkal intenzívebb mozgásformát jelent a sétához képest. Huszonöt féle technikája van, mely magában foglalja a sífutás lépés gyakorlatait, különböző futó és ugrótechnikákat, valamint fitnesz elemeket.

Mivel a nordic walking 9-99 éves korig a test teljes átmozgatását biztosítja, emellett nagyszerű kirándulásokat garantál, így kiváló csapatépítő programot nyújt! Legyél sportos alkat vagy kevésbé, végezheted ülő munka mellett és fizikai munka mellett is. Ez a sport tökéletesen kikapcsol, hogy elfelejtsd a szürke hétköznapokban érő gondokat.

Emellett megismerhetsz és gyakorolhatsz más ugró- és futótechnikákat is. Céljaid szerint változatos és hatékony edzéseket tudsz majd összeállítani magadnak, a technikák alkalmazásával komplex módon, egyszerre fejlesztheted az állképességedet, és mozgáskoordinációdat, a ritmusérzékedet és az ügyességedet.

Amikor a nordic walking mellett döntünk, kulcsfontosságú, hogy felkészült, tapasztalt edzőt és megfelelő botot válasszunk a sport számunkra tökéletes elsajátításához.

Ha ezek megvannak, tökéletes csapatépítő hétvégét szervezhetünk kollégáinknak.

Személyre szabott ajánlatért keress minket a hello@travelgoo.hu -mail címen!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.