Jan Blanicky képe a Pixabay -en.
Jan Blanicky képe a Pixabay -en.
2 Napos programtervKülföldi programok

Prágai kirándulás

Sörtúrával és városnézéssel egybekötött csapatépítő!

Prága egy olyan város, amit legalább egyszer érdemes megnézni. Csodás történelmi helyszínekkel rendelkezik, gyönyörű és könnyen elérhető 2 vagy akár 3 napra is ideális választás!

Városnézés Prága nevezetességeit (Károly híd, Arany utcácska, Kafka mozgó szobra, Lennon fal, Prágai vár, Régi zsidó templom, sörözők) megtekintve idegenvezetővel, a programba igény szerint csapatépítő játékok beépítése lehetséges, Prága történetével fűszerezve. Szabadprogramok, ebéddel vagy vacsorával egybekötött hajókázás a Moldván  és élőzenével. Sörözni, kipróbálni  a helyi specialitásokat Prága híres éttermeiben. Szállás a belvárosban, közlekedés sétálva, vagy kiegészítve a helyi tömegközlekedéssel. Este szabadprogram, végig lehet kóstolni menet közben a híres és finom Cseh söröket, és betérni egy-egy zenés szórakozóhelyre.

Utazás saját autóval, vagy bérelt kisbusszal. A város vonattal is kényelmesen elérhető. 

Közlekedés a városban: sétálva, vagy kiegészítve a helyi tömegközlekedéssel.

Ideális létszám: 10 főtől

Időtartam: 2 vagy 3 nap is lehet, igény szerint (az utóbbinál útba lehet ejteni oda és vissza Chesky Krumlov-ot, vagy Hlubokát egy rövid városlátogatásra).

1.Nap

Indulás a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Prágába a déli órákban. Sörtúránk első helyszíne az U Fleku étterem, ahol 3 fogásos menüvel és sörrel fogadják a csoportot. Ebéd után folytatjuk utunkat egy sörmúzeumba, ahol megkóstolhatunk több féle cseh sört.  A nap zárásaként pedig a Vytopna éttermet látogatjuk meg, aminek érdekessége, hogy kisvasút hozza ki a sört , így kínálva azt a vendégeknek az asztaloknál. Túránk után elfoglaljuk szállodai szobáinkat, és kötetlen programmal tesszük le a napot .

2.Nap

Reggelit követően szabad program keretén belül csavaroghatunk az óvárosban. Láttad már a táncoló házat? Tetőteraszáról csodás kilátás nyílik Prága belvárosára, és a Moldvára.  Ha megszomjaztatok, remek kávét vagy frissítőket fogyaszthattok el itt!

Az érdeklődőknek lehetősége nyílik rövid, fakultatív, idegenvezetős városnézésre, majd délben ebéddel egybekötött hajókázással zárjuk a programot. Indulás haza, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

ivabalk képe a Pixabay -en.

Érdekelne egy komplett külföldi csapatépítő ajánlat?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt, és felveszük Veled a kapcsolatot!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.