Jan Blanicky képe a Pixabay -en.
Jan Blanicky képe a Pixabay -en.
Hogyan szervezünk?Külföldi programok

Prágai kirándulás

Sörtúrával és városnézéssel egybekötött csapatépítő!

Prága egy olyan város, amit legalább egyszer érdemes megnézni. Csodás történelmi helyszínekkel rendelkezik, gyönyörű és könnyen elérhető. 2 napra ideális választás!

1.Nap

Indulás a reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Prágába a déli órákban. Sörtúránk első helyszíne az U Fleku étterem, ahol 3 fogásos menüvel és sörrel fogadják a csoportot. Ebéd után folytatjuk utunkat egy sörmúzeumba, ahol megkóstolhatunk 8 féle cseh sört.  A nap zárásaként pedig a Vytopna éttermet látogatjuk meg, aminek érdekessége, hogy kisvasút hozza ki a Krusovice sört, így kínálva azt a vendégeknek. Túránk után elfoglaljuk szállodai szobáinkat, megvacsorázunk, majd a szálloda közös helyiségében folytatódik tovább a program, kötetlen bulizással.

2.Nap

Reggelit követően szabad program keretén belül csavaroghatunk az óvárosban. Az érdeklődőknek lehetősége nyílik rövid, fakultatív, idegenvezetős városnézésre, majd délben ebéddel egybekötött hajókázással zárjuk a programot. Indulás haza, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

ivabalk képe a Pixabay -en.

Érdekelne egy komplett külföldi csapatépítő ajánlat?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt, és felveszük Veled a kapcsolatot!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.