2 Napos programtervBelföldi programok

Tréning a Balaton déli részén télen-nyáron

Utazás egyénileg saját autókkal, vagy bérelt busszal
Ideális létszám: 10-120 főig

Céges tréning rendezvények játékos-színes programokkal, télen-nyáron wellness lehetőséggel a Balaton partján 4 csillagos szállodában.

A Balaton déli része festői környezetével és lenyűgöző kilátásával ideális helyet biztosít a tréningek számára. Csapatuknak lehetősége lesz a természet közelségét élvezni, miközben szakmai tudásukat fejlesztik.

A kiváló minőségű és felszereltségű szálloda biztosítja, hogy minden résztvevő kényelmesen és otthonosan érezze magát. A balatoni part közelsége pedig lehetőséget nyújt a pihenésre és a felüdülésre a tréningek között.

A tréningeket tapasztalt és elismert trénerek vezetik, akik széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Rugalmasan alakítjuk a tréningeket az Önök igényeihez és céljaihoz, hogy a legjobban ki tudják használni az időt és az erőforrásokat.

A tréningek tematikája változatos lehet, például vezetői készségek fejlesztése, konfliktuskezelés, kommunikációs technikák vagy stresszkezelés. Minden tréning interaktív és gyakorlati módszereket alkalmaz, hogy a résztvevők aktívan bevonódjanak és gyakorolhassák az új ismereteket.

Helyszínünk a balatoni környék egyéb látnivalóihoz is közel található, így lehetőség nyílik a csapatépítő tréningeket színesíteni kirándulásokkal és kulturális programokkal. Az aktív szabadidős tevékenységek, mint például vízisportok vagy kerékpározás, szintén kellemes kikapcsolódást nyújtanak a résztvevőknek.

Bízunk benne, hogy helyszínünk és a környék kiváló lehetőségeket nyújtanak a cégeknek tréningek megtartására. Segítünk Önöknek kialakítani a megfelelő programot és biztosítjuk, hogy a résztvevők kikapcsolódva és feltöltőve érezzék magukat az itt eltöltött idő után.

Programterv:

A programot természetesene igény szerint testre tudjuk szabni előzetes egyeztetéssel!

1 nap:

Érkezés a reggeli órákban! Frissítő kávészünet után jöhet a fejlesztő tréning! Ebéd után vissza a tárgyalóba, egy újabb hasznos értekezésre.

Vacsora előtt ki lehet próbálni a szálloda színvonalas wellness részlegét. Igény szerint borkóstoló, vacsora után jöhet az esti buli, vagy a kikapcsoló pihenés!

2. nap

Svédasztalos reggeli után újra részt vehetünk az előadásokon.

Edéd után sétálhatunk a környéken, vagy igénybe tudjuk venni a fakultatív programok valamelyikét.

Tréningek:

A tréningek a cégek személyes igényeihez igazodva, profi szakember segítségével történik. 1 vagy több éjszakát is igénybe lehet venni.

Különtermek:

6 különböző méretű, padlószőnyeges, természetes fényű, légkondicionált, egyedi igények alapján berendezett (széksoros, iskolapados, asztalszigetes, U alakos) és technikai eszközökkel felszerelt teremmel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Kávészünetek:

A rendezvények szüneteiben a konferenciatermek előtereiben a résztvevőknek lehetőségük van tea- és kávékülönlegességek, frissen sült sós- és édes aprósütemények, gyümölcsök, gyümölcslevek fogyasztására.

 

Fakultatív programlehetőségek:

– vitorlázás a Balatonon

– strandolás a Balaton partján

– kerékpártúra bicikli kölcsönzéssel

– borkóstoló

– kirándulás a környéken

 

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.