2 Napos programtervBelföldi programok

Csapatépítő Eger környékén

 

Szállás: rusztikus hangulatú villában, ideális létszám: 10 főtől
Utazás saját autókkal, vagy bérelt kisbusszal

A cégvezetés pontosan tudja, hogy a hatékony csapatmunka elengedhetetlen a vállalkozás sikeréhez. Éppen ezért szeretnénk bemutatni Önöknek egy izgalmas és felejthetetlen lehetőséget, amely segít megerősíteni a csapat összetartását és fejleszti a kommunikációt.

Az Eger és környéki 2 napos csapatépítő programunk célja, hogy intenzív és kihívást jelentő tevékenységekkel hozza közelebb egymáshoz a munkatársakat, miközben felfedezhetik a vidék természeti és kulturális kincseit.

Az esemény során számos izgalmas és változatos programlehetőséget kínálunk. Kezdve a kalandos túrákkal a Bükk-hegységben – ahol jól jön a csapatmunka és a problémamegoldó készség -, egészen a csapatépítő játékokig Eger történelmi belvárosában. Emellett lehetőség nyílik gasztronómiai élményekre a híres borvidéken a Szépasszony völgyében, ahol csapatuk együtt élvezheti a kulináris örömöket.

Tapasztalt csapatépítő trénerek segítségével feladatokat és kihívásokat állítunk a résztvevők elő, amelyekben megmutathatják tehetségüket és megtapasztalhatják a sikeres csapatmunka erejét.

Az Eger és környéki csapatépítő programunkhoz kiváló infrastruktúrát biztosítunk, és minden résztvevőnek a legmagasabb színvonalú felszerelést és szolgáltatásokat nyújtjuk. A program időtartama lehetővé teszi, hogy egy mélyebb köteléket alakítsanak ki egymással, miközben felfedezik a vidék varázslatos tájait és értékeit.

Legyen szó kis vagy nagyobb létszámú társaságról, ez az Egert és környékét bejáró csapatépítő programunk biztosítja a megfelelő keretet és programokat a hatékony csapatépítéshez.

PROGRAM (2 nap / 1 éj)
  1. nap:

Érkezés a helyszínre a reggeli órákban. Délelőtt a csapat választhat a kültéri játékos csapatépítő programok közül:

  • szabadulószoba
  • paintball
  • quad túra
  • élménylövészet 
  • csapatépítő játékok coach vezetésével

Ebéd után “lazulós” programok közül lehet választani:

  • thermál vagy törökfürdőzési lehetőség
  • kulturális program
  • tematikus borkóstolók

Szállás egy hangulatos, rusztikus villában. Este vacsora, beszélgetés, zenés szórakozási lehetőség a csapat igényei szerint.

  1. nap:

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, egy kis városnézés Eger történelmi városrészében, rövid szabadprogram, majd  indulás haza.

A fix programokon kívül egyedi programokat is össze tudunk állítani, ami a csoport igényeinek megfelel.

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.