1 Napos progtamterv2 Napos programtervBelföldi programokEz-azHogyan szervezünk?

Csapatépítő program nőknek

Női körben hangulatos természetközeli szálláshelyen a Dunakanyarban

A mai világban különösen fontos az összetartás, az együttműködés, egymás őszinte támogatása. A bennünk lévő erősségeinkkel, és gyengeségeinkkel együtt éljük a mindennapjainkat, a munka kapcsolatainkban,batári közösségben, vagy családi köreinkben. 

Ha nőként fontosnak tartjuk úgy élni a napokat, hogy előhívjuk és éljük azt a kreatív, gondoskodó és szenvedélyes részeinket amik erőt tudnak adni és átsegíteni a hullámvolgyeinket, akkor fontos, hogy foglalkozzunk ezekkel, így életben tarthatjuk.

Olyan cégeknek, munkaközösségeknek ajánljuk ezt a programot, akik szeretnék, hogy az ott lévő nők felfedezzék magukban, hogy nőként hogyan tudják egymást öszintén támogatni, ezzel erősíteni az egész vállalkozást

Tudjuk, hogy a hatékony csapatmunka és az erős közösségépítés létfontosságú a sikeres vállalkozás szempontjából. Ezért szeretnénk bemutatni Önöknek egy különleges lehetőséget, amely segít a női körben dolgozó cégeknek erősíteni a csapatszellemet és hatékony együttműködést kialakítani, miközben megtartják nőiességüket és harmonikus egyensúlyt teremtenek a munka és a magánélet között.

Célunk egy olyan csapatépítő program kialakítása, amely a nők számára biztosítja a támogató környezetet és a fejlődési lehetőségeket. A program segítséget nyújt abban, hogy a résztvevők hatékonyan és összehangoltan dolgozzanak együtt, erősítve ezzel a céget és egy igazi közösséget alkossanak a férfi kollégákkal együtt. Fontos számunkra, hogy minden nő megtartsa az egyéniességét és a nőiességét, miközben sikeresen működik a munkában és az otthoni életben.

A program során különleges tevékenységeket és tréningeket kínálunk, amelyek célja a női vezetői képességek fejlesztése, a kommunikáció erősítése és a csapatmunka támogatása. Inspiráló előadások és interaktív workshopok segítenek a résztvevőknek felfedezni és kiaknázni a bennük rejlő potenciált. Emellett olyan tevékenységeket is tervezünk, amelyek elősegítik a stresszkezelést és az egyensúly megteremtését a munka és a magánélet között.

A női csapatépítő programunkat tapasztalt és elkötelezett trénerek vezetik, akik maguk is sikeres női vezetők és inspirációk. Segítségükkel a résztvevők megtapasztalhatják a közös célok elérésének erejét és megtanulhatják, hogyan működjenek együtt harmonikus és eredményes csapatként.

Bízunk benne, hogy a női csapatépítő programunk segítséget nyújt a cégeknek abban, hogy női munkatársaik hatékonyan és együttműködve dolgozzanak, erősítve ezzel a céget és egy igazi közösséggé váljanak.

Választható programok személyre szabottan:

– női jóga (kifejezetten a női ciklusra hangolódva, a holdállás ritmusában)

– pure-füm készítés természetes olajok felhasználásával

– kristályból készített karkötő készítés témára hangolódva 

– erdőfürdő

– női tánc

– kirándulás a környéken

– fürdőzés a Dunában (nyáron)

– gasztronómiai élmény program

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.