Pexels képe a Pixabay -en  
Pexels képe a Pixabay -en  
2 Napos programtervBelföldi programok

2 Napos csapatépítés

…teljes körű szervezéssel és lebonyolítással!

mohamed Hassan képe a Pixabay -en.

Elhelyezés: 2-3 ágyas szállodai szobákban Utazás: autóbusszal, a létszám függvényében Létszám: minimum 10 fő

Tervezett program

1.Nap

Délelőtt túrával egybekötött tájékozódási játék, mely erősíti a csapatmunkát: a program nagyjából 3 órát vesz igénybe, a terepen előre nem ismert tárgyakat, helyszíneket, vagy saját rejtésű geo ládákat kell megtalálni, előre nyomtatott térképeken analóg eszközökkel tájékozódva, vagy más egyéb tájékozódási feladatokkal, esetleg helyszín ismereti feladványokat megoldva.

Az egymás ellen történő versengés úgy történik, hogy a csapatok pontokat gyűjtenek út közben, ezeket a feladatok megoldásával szerezhetik meg, illetve a meglévő pontok kockáztatásával, meg is sokszorozhatják azokat, de ugyanakkor el is veszíthetik őket.

A végén a legtöbb pontot összeszedő csoport nyer. A csapatokat animátorok kísérik és segítik a feladatok megoldásában, ellenőrzik a szabályos megoldásokat, számolják a pontokat és kivédik az eltévedés lehetőségét. Kis létszámnál egy csoportban is lehet menni, ilyenkor a résztvevők egymást segítik a feladatok elvégzésében.

Ben Maxwell fotója a Pexels oldaláról

Ebéd, majd bejelentkezés a szállodába.

Délután az Integrál Tréning Központ fejlesztéssel egybekötött csapatépítése: indoor és outdoor játékos gyakorlatok, mely komoly fejlesztési fókusszal bírnak a következő kompetenciák terén: együttműködés, konfliktuskezelés, introveltált személyek aktiválása, extrovertáltak figyelmének mások felé irányítása, problémamegoldás, csoportos döntéshozatal, csapatkommunikáció, helyzetelemzés.

Min An fotója a Pexels oldaláról

Ezt követően szabadidő, wellness, majd vacsora a szálloda éttermében, majd kötetlen beszélgetés. Igény esetén zene, karaoke a  szálloda különtermében.

ming dai képe a Pixabay -en.

2.Nap

Reggeli után rövid wellness, majd kicsekkolás a szállodai szobákból. Délelőtt játékos, kreatív csapatépítő feladatok, majd utazás haza. Igény esetén ebéd útközben.

sonja_paetow képe a Pixabay -en.

Ajánlott helyszínek:

1. Pilis és környéke, szállás Visegrádon (Pest és környéki cégek részére)

2. Mátra, szállás Mátrafüreden (Pest és környéki cégek részére)

3. Soproni hegység, szállás Sopronban (Szombathely, Győr és környéki cégek részére)

Országos lefedettség az ügyfelek igényeihez igazodva.

Érdekelne egy két napos, komplett csapatépítő?

Ajánlatért keress minket itt, vagy a hello@travelgoo.hu e-mail címen!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.